Az Espresso Kft. az illycaffé magyarországi képviselője, a trieszti (Olaszország) Universitá del Caffé kizárólagos hivatalos partnereként Barista képzéseket hirdet!

Kávé Gourmet céges csapatépítő tréning

Az olasz Università del Caffè 4 órás Hobby Barista tanfolyama egy könnyedebb, fél napos kávé ínyenc kurzus, melyen elsajátíthatjátok a tökéletes eszpresszó és cappuccino elkészítésének minden részletét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és ügyintézőnk segít kiválasztani a megfelelő időpontot!

Részletek

Latte Art tanfolyam – Baristáknak

A Latte Art tanfolyam résztvevői nem csupán egy tökéletesen elkészített cappuccinót fognak felszolgálni vendégeiknek, hanem egy szemet gyönyörködtető műalkotással örvendeztethetik meg a kávéfogyasztókat. A tanfolyam során egyszerű és összetett öntési technikákkal ismerkedhetnek meg a tanulók, miközben elsajátítják a szükséges eszközök használatát. A tanfolyamot mindazoknak ajánljuk, akik már elvégezték Barista – Kávészakértő tanfolyamunkat.

2020. október 26., hétfő, 10 óra - MÉG VAN SZABAD HELY!

Részletek
Kávé tanfolyam rajongók számára

Gourmet tanfolyam – Kávérajongó képzés

Mindent tudni akar a kávéról? Az illy könnyedebb, fél napos kávéínyenc kurzusának végén Ön is tudni fog tökéletes eszpresszót főzni, és szakértőként azonnal tudni fogja egy vendéglátóhelyen, hogy az Ön kávéját jól főzték-e le.

2020. október 17., szombat, 10 óra - MÉG VAN SZABAD HELY!

2020. november 7., szombat, 10 óra - MÉG VAN SZABAD HELY!

2020. november 28., szombat, 10 óra - MÉG VAN SZABAD HELY!

Részletek
A barista tanfolyam során elsajátíthatja a tökéletes cappuccino elkészítésének módját

Barista tanfolyam – Kávészakértő képzés

A barista tanfolyamot mindazoknak ajánljuk, akik a vendéglátásban dolgoznak, vendéglátóhelyet terveznek nyitni vagy azt vezetnek, a kávékészítést és fogyasztást szakmájuknak tekintik, vagy olyan ínyenc kávéfogyasztók, akik a cserjétől a csészénkig részletekbe menően szeretnék ismerni a kávé útját.

2020. november 2., 9. és 16. - MÉG VAN SZABAD HELY

Részletek