Az illy értékei

Tradíció és tudomány 1933 óta

A magyar Illy Ferenc által alapított trieszti illycaffé 1933 óta tökéletesíti az asztalunkra kerülő igazi olasz eszpresszót. Az illy tudománya abban rejlik, hogy mindig ugyanazt a magas minőséget képes előállítani a folyamatosan változó kávétermésből.

Az egyetlen, 100% Arabica kávékeverék

Az illy az egyetlen kávés cég a világon, aki kizárólag egyetlen, 100% Arabica kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el.

Csúcsminőség

Az illy a lehető legjobb, több szűrőn és vizsgálaton átment kávéalapanyagot  saját fejlesztésű csúcstechnológiájával, lézeres válogatógéppel monitorozza.

3 kg-os szemes kávé:
a kávészemek illékony aromáit megőrzi Vendégei számára is

Az illy szabadalma: pörkölés után a kávét túlnyomáson, a levegő kizárásával, nitrogén hozzáadásával (Pressurization) csomagolják. A csomagolásban levő oxigént, nagy nyomás alatt kicserélik nitrogénre, majd a dobozt lehegesztik és nyitószeleppel látják el. Mivel oxigén nem éri a kávét, a benne rejlő illékony aromák, olajok a magas nyomás miatt bezáródnak a kávészemekbe. A nyomás alatti csomagolásra használt 3 kg-s fém dobozok min. 3 évig bírják a nagy nyomást. Az illy trieszti gyárában saját maga! hegeszti a dobozokat, melyek minőségét/levegőmentességét 15 percente tesztelik nyomásteszttel és vízbe merítéssel.

Érdeklődés

További kávé ajánlataink vendéglátósok részére

Különleges szemes kávék

Különleges szemes kávék

Kávépárnák adagonkénti aromazáró csomagolásban

Kávépárnák adagonkénti aromazáró csomagolásban

Illy crema, jeges kávékrém

Illy crema, jeges kávékrém

Érdeklődés / Ajánlatkérés