A Dammann értékei

Különleges teák Franciaországból, 1692 óta

A különleges minőségű francia Dammann Fréres teákat készítő patinás francia cég több mint 3 évszázada látja el az exkluzív európai vendéglátóhelyeket, szalonokat teával. A Dammann a világ 60 országában van jelen, minősége miatt a világ egyik legjobb kávéjaként ismert illy választotta kávéja mellé.

Teaínyenceket is elkápráztató választék

A klasszikus fekete teáktól a gyümölcs-, zöld- fehér és különféle extra ízesített teákig minden megtalálható a kínálatban. Története során a Dammann 3300 teakeveréket alkotott, évről évre változó kínálatában 270 féle klasszikus ízesítetlen, és kreatív, természetes alkotóelemekkel, virágszirmokkal, olajokkal ízesített, illatosított tea található.

Szálas tea kristályfilteres csomagolásban

A Dammann a minél tisztább tea érdekében filteres teáihoz ún. kristályfilteres szövött tasakokat használ, melyekben a hagyományos filterek alacsonyabb minőségű, apró tealevél törmeléke helyett szálas tea található. A Dammann ezzel egyesíti a szálas tea minőségét a filteres teák praktikus előnyeivel. Nagy hangsúlyt fektet a tea tálalására is, egyedülálló választékot biztosít a különféle kiegészítő, kínáló termékekből.

Ismerje meg a dammann teák egyedülálló választékát!

Az állandó raktári választékunk mellé a katalógusból mintegy 120 féle teát rendelhet.

Érdeklődés

További tea ajánlataink vendéglátósok részére

Fekete teák

Fekete teák

Zöld teák

Zöld teák

Gyömölcsteák

Gyömölcsteák

Rooibos teák

Rooibos teák

Herba teák

Herba teák

Fehér teák

Fehér teák

Érdeklődés / Ajánlatkérés