Az Espresso Kft.

Az Espresso Kft. 1999-ben alakult, mint az Illycaffé (Trieszt, Olaszország) termékeinek kizárólagos képviselője Magyarországon.A magyar származású Illy Ferenc által 1933-ban alapított cég kávéját már 140 országban forgalmazzák. Tevékenységünk első 2 évében kizárólag az illy kávé importjával és kereskedelmével foglalkoztunk, majd termékválasztékunkat kiegészítettük más prémium kategóriás melegital alapanyagokkal: teákkal, csokoládé italokkal, szirupokkal, illetve ezek elkészítéséhez szükséges eszközökkel, professzionális kávégépekkel, valamint az Alessi révén kávézáshoz és teázáshoz kapcsolódó design termékekkel. Az illy cégcsoporthoz tartozó szuperprémium Dammann teát és Domori csokoládét is cégünk forgalmazza Magyarországon. Forró csokoládéból az Eraclea és a Monbana tartozik portfóliónkba, és a Monin szirupokat is kínáljuk. Professzionális kávégépekből több gyártó kiváló gépeit tudjuk a legjobb áron beszerezni, és hozzájuk folyamatos szerviz biztosítani:

  • La Spaziale
  • Spinel
  • Unic
  • Iberital
  • Nuova Simonelli
  • Marco
about-1
about-2

Küldetésünk

Célunk, hogy az általunk importált kiváló minőségű termékek minél több fogyasztóhoz eljussanak, minél többen élvezhessék azokat. Elsősorban a vendéglátóipar részére értékesítünk, és folyamatos oktatási és ismeretterjesztési tevékenységet végzünk. Az illy hivatalos kávéiskolája, az Universitá del Caffé magyar nyelvű trénigjein piacképes tudást, és a világon bárhol elsimert barista, kávészakértő oklevelet adunk. Termékeink a kiskereskedelemben is elérhetők. Az EspressoShop.hu címen elérhető saját webshopunkban mind professzionális, vendéglátós, irodai partnereink, mind egyéni vásárlóink kényelmesen, a legjobb áron tudnak vásárolni.

Vendéglátóipari ügyfeleink részére átfogó, termékeket és eszközöket , tartalmazó megoldásokat, és az értékesítést támogató POS, marketing eszközöket ajánlunk, lefedve a kávé, tea és egyéb melegital értékesítés minden elemét, biztosítva az egység minél nyereségesebb működését.

Szemléletünk

A nyereséges működés a kiváló termékkel is csak akkor érhető el, ha az azt kiegészítő szolgáltatások teljeskörűek és magas színvonalúak.

A méltán a világ egyik legjobbjának tartott illy kávé is csak akkor eredményez kiváló minőséget a csészében, ha az eszközök jó minőségűek, jó állapotban vannak, be vannak állítva, a személyzet ért hozzájuk.

Az Espresso Kft. termékei és a hozzájuk tartozó szolgáltatások biztosítják a tökéletes csésze kávé és tea minden feltételét, hogy ügyfeleinknek már csak az elkészítés és felszolgálás legyen a gondja.

Ha cégünkkel vagy az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban bővebb információra lenne szüksége, kérjük keresse meg munkatársainkat.

about-3