Ingyenes szolgáltatások szerződött Partnereink részére

Konzultáció
Konzultáció

Kávézójának ideális kialakításához, megfelelő professzionális kávégépekkel, darálóval és vízlágyítóval való felszereléséhez szakértő segítséget nyújtunk.

Gépválasztás
Gépválasztás

Az Ön igényeihez leginkább igazodó kávégép választásához használhatja kávégépválasztó alkalmazásunkat, de kérdése esetén készséggel válaszolunk.

Rendelés
Rendelés

A vásárolni kívánt termékek megrendelését kényelmesen intézheti webshopunkon keresztül a nap 24 órájában.

Kiszállítás
Kiszállítás

Az EspressoShop-ból megrendelt termékeket minimum bruttó 25.000 Ft értékű rendelés esetén ingyenesen kiszállítjuk. Partnereink számára ezen felül, értéktől függetlenül 2 hetente ingyenes házhoz szállítást biztosítunk.

Pos eszközök
Pos eszközök

Partnereinknek különböző méretű logózott és design csészéket biztosítunk az évente változó illy kollekcióból, amelyeket a működés közben adódó sérülések, törések esetén ingyenesen cserélünk. További POS eszközök

Szervíz
Szervíz

Partnereink részére rendszeres megelőző karbantartást és beállítást, vízlágyító regenerálást, karbantartáshoz kiegészítő eszközöket biztosítunk. Munkatársait együttműködésünk kezdetekor betanítjuk, későbbi éves ismétlési lehetőséggel.

Tovább

Karbantartási szerződés saját gépes ügyfeleknek

Saját géppel rendelkező szerződött vagy nem szerződött vendéglátós ügyfeleknek lehetősége van kávégép karbantartásra vagy javításra karbantartási szerződést kötni. A szerződés megkötése előtt szakembereink állapotfelmérést végeznek a kávégépen és ismertetik a megrendelővel ennek eredményét, elmondják javaslatukat. A szerződés aláírásával a megrendelő vállalja, hogy a szükséges javításokat, alkatrész cseréket elvégezteti szervízeseinkkel és ennek díját megfizeti.

A szerződéskötés előnyei:
  • A kávéforgalom függvényében évi 6-11 alkalommal kollégáink kimennek és elvégzik az általános tisztítást a kávégépen, felhívják a figyelmet az esetleges hibákra, javítási munkákra, melyet el is végeznek. Az anyag árát a megbízó a kiállított számla alapján kifizeti.
  • A gépet csak az általunk küldött szakszervíz javíthatja.
  • Javaslatot teszünk a gép részeinek napi tisztítására és rendben tartására.
  • Az általánydíj tartalmazza a kiszállás, munkavégzés, tömítések és segédanyagok költségét.
  • A gép meghibásodása esetén a hibát 24-72 órán belül elhárítjuk ill. ha a gép a helyszínen nem javítható, a javítás idejére cseregépet biztosítunk.
  • Elvárjuk ügyfeleinktől, hogy használják a Brita purity vízlágyítót, melyet megvásárolhatnak webshopunkban.

Nemzetközi barista - kávészakértő képzés

Az illy 25 országban jelenlevő nemzetközi kávé iskolája, a trieszti Universitá del Caffé immár Budapesten is elérhető, magyar nyelvű oktatással. Az illy név etalon a kávé világában, mindenhol a világban ismerik, és elismerik. Szerezzen nemzetközileg elismert kávészakértő / barista diplomát!

Érdeklődés

Érdeklődés / Ajánlatkérés